1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaal tegutsevad usinad poevargad

Poevargustest on Läänemaal saamas üks peamisi kuriteoliike vägivalla kõrval. Varguste vaibumist pole märgata, pigem vastupidi – neist teatatakse politseisse järjest rohkem.

Haapsalu venelased– klaasist seina taga: Natalja Mertsalova

35aastane Natalja Mertsalova on sündinud ja üles kasvanud Peipsi ääres Mustvees, kus pool elanikest on venelased, teine pool eestlased. Ladusat, veatut ja täiesti aktsendivaba eesti keelt rääkiv Merstalova leiab, et iga laps peaks saama õppida oma emakeeles, sest see on südame keel.

Nädal kanepilõhnalises Hollandis

Hollandile mõeldes kangastuvad tulbiväljad, tuuleveskid, puukingad, kanalid ja punastest tellistest majakesed. Kohale minnes selgub, et täpselt nii kõik ongi, tõdesid rahvusvahelise projektiga Hollandis käinud Haapsalu kutsehariduskeskuse õpetajad.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Totu
Totu

Iga inimene räägibki isamaal emakeeles .

wpDiscuz