Mälumängu Eesti meistrivõistlusi peetakse tänavu Haapsalus

Lääne Elu

info@le.ee

Noarootsi mälumängusarja mullune võitja võistkond Naelapea oli teisipäeval kohal ka selle hooaja esimesel mõõduvõtul. Merilin Kaustel-Lehemets
Mälumäng. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

20. ja 21. aprillil toimuvad Haapsalus tänavused Eesti meistrivõistlused mälumängus.

Laupäeval, 20. aprillil toimuvad Haapsalu põhikoolis üksikmängud ja paarismängud. Üksikmängudes on vähemalt 80 küsimust, mille on koostanud Kaarel Silmato, Viljar Alnek, Sven Tarum ja Kaarel Kõivupuu.

Paarismängus tuleb vastata sajale küsimusele, mille on koostanud Mati Räli, Jevgeni Nurmla, Timo Tarve ja Rene Štrik.

Pühapäeval, 21. aprillil toimuvad Haapsalu kutsehariduskeskuses võistkonnamängud. Ühes võistkonnas on neli liiget. Võistkonnamängus tuleb vastata 120 küsimusele, mis on kokku pannud Margus Maiste, Sven Oidjärv, Andres Kund, Aivar Õepa ja Aare Olander.

Möödunud aastal toimusid Eesti meistrivõistlused mälumängus Tartus ja 2017. aastal Tallinnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments