Ridala XVI karikaturniirivõidu võrkpallis võtsid Lääneranna mehed ja Tallinna naised

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: erakogu
Foto: erakogu

9. märtsil korraldas MTÜ Ridala spordiklubi Wiedemanni spordisaalis juba 16. järjestikuse võrkpalliklubide turniiri, kus osalesid seitse meeskonda ja kuus naiskonda Läänemaalt, Pärnumaalt, Harjumaalt ja Viljandimaalt.

Turniiril osalesid Ridala, Palivere, Läänemaa, Lääneranna, Seltskond,
Keila ja Oru SK meeskonnad. Naiskondadest: Ridala, Kramp 1, Kramp Naised,
Keila, Seltskond ja Saarepeedi.

Mängiti korraga kolmel väljakul kahegeimiste mängudena 21 punktini. Kõik
mängud olid väga tasavägised ja võitjad selgusid alles turniiri viimaste mängudega, mis pakkus spordihoonesse tulnud pealtvaatajatele palju põnevust.

Naiskondade võitjaks tuli Tallinna võistkond Kramp 1 koosseisus Britt Mäekuusk, Piret Tamm; Rebeka Solveig Veltson, Anna Kattel, Mirje Roasto; Annika-Eliisabet Roost, Kädi Böckler.

Teise koha saavutas Keila, kolmanda Saarepeedi, neljanda Seltskond, viienda Kramp Naised ja kuuenda Ridala.

Meestest võitis Lääneranna meeskond koosseisus Harli Käärt, Romet Priimägi, Raiko Vänt, Vaido Veek, Taavi Mereväli, Rainer Sutt, Margus Mölder ja Andrus Loit.

Teise koha saavutas Palivere, kolmanda Keila, neljanda Ridala, viienda Oru SK, kuuenda Läänemaa ja seitsmenda Seltskond.

Eriauhinnad olid välja pandud ka parimale nais- ja meesmängijale. Parim naismängija oli Kädi Böckler (Kramp 1) ja meesmängija Rainer Sutt (Lääneranna).

Pika võistluspäeva lõpus toimus õhtusöök ja koosviibimine Haapsalu kutsehariduskeskuse saalis, kus jagati karikaid ja meeneid I-III kohale tulnud võistkondadele. Turniiri korraldust rahastas Haapsalu linn, karikad soetati Eesti Kultuurkapitali abiga ning auhinnad pani välja Linnamäe Lihatööstus.

Meelis Nukki

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments