Galerii: Oru koolipoisid tegid filmi Linnamäest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Oru koolipoisid tegid Linnamäest filmi, esilinastust vürtsitas ka Ivo Linna. Foto: Urmas Lauri

Neljapäeva õhtul sai Oru koolimaja koridoris kuulata-vaadata, kuidas kajastasid noored loovtööna valminud filmis Linnamäe aleviku igapäevaelu ning mida arvasid sellest filmi tarbeks küsitletud kohalikud inimesed.

Ja kirsiks tordil, et miks “Linnaga Linnamäel” – oli kohal ka laulja ning mälumängur Ivo Linna.

“Meie tänane üritus on pühendatud Linnamäe kultuurisaali ehitusele,” ütlesid filmi autorid Rageri Keelus, Karl-Mark Villakov ja Karel Markus Rääli. “Kooli õpilaste arv on kasvanud ja seega oleks koolile aulat vaja.”

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz