0

Laupäeval valitakse Asuküla koolimajas kolm külavanemat

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Asuküla koolimaja. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval, 9. märtsil toimub Asuküla koolimajas korraga kolm külavanemate valimise koosolekut. Kuus küla valivad külavanemaid.

“Huvitav on see juba selle pärast, et sellist olukorda polegi varem olnud,” nentis Haapsalu linna kogukonnatöö spetsialist Maire Vilbas. “Ning ka selle poolest, et kaks küla, Mägari ja Pusku, pole varem kogukonnastunud.”

Külavanemate valmimine algab koolimajas laupäeval kell viis õhtul.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz