Laupäeval valitakse Asuküla koolimajas kolm külavanemat

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Asuküla koolimaja. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval, 9. märtsil toimub Asuküla koolimajas korraga kolm külavanemate valimise koosolekut. Kuus küla valivad külavanemaid.

“Huvitav on see juba selle pärast, et sellist olukorda polegi varem olnud,” nentis Haapsalu linna kogukonnatöö spetsialist Maire Vilbas. “Ning ka selle poolest, et kaks küla, Mägari ja Pusku, pole varem kogukonnastunud.”

Külavanemate valmimine algab koolimajas laupäeval kell viis õhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments