0

Galerii: häälte lugemine Haapsalus

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tubli paar tundi tähelepanelikku sorteerimist ja lugemist. Foto: Urmas Lauri

Viimaseid valijaid saabus eile õhtul Haapsalu valimisjaoskonda nr 1 Haapsalu kultuurimajas peaaegu kella 20ni välja. Pärast seda algas kella üheksast hommikul ametis olnud valimiskomisjonil tõsine töö.

„Naised, teie numbrid!” hõikas valimiskomisjoni esimees Marina Kallas kolm minutit enne jaoskonna sulgemist. Kokkuvõtteid oli tehtud kell 12 ja kell 16, kell 20 oli viimane – kui palju on valijaid käinud, kui palju käimata.

Valimisnimekirjad võeti seina pealt maha. Lauad lükati kokku, plastist valimiskastid avati ja nende sisu tühjendati lauale. Järgnes tubli paar tundi tähelepanelikku sorteerimist ja lugemist. Tühajd valimissedelid lõigati katki, eelhääletussedelid võeti ümbrikutest välja, seejärel hakkasid komisjoni liikmed neid numbrite järgi sorteerima.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz