Läänemaa tutvustab end turimimessil linnuse kaudu

SA Haapsalu ja Läänemaa esindus turismimessil Tourest. Foto Haapsalu piiskopilinnus

Sel nädalavahetusel Tallinnas algaval Eesti suurimal turismimessil Tourest tutvustavad läänlased end eelkõige suvel avatava Haapsalu linnusemuuseumi kaudu. „Linnus on ka meie kujunduse taustapildil välja toodud,” ütles Läänemaa turismijuht Annika Mändla.

40 m² boksis on Läänemaad tutvustamas Dirhami sadam, Spithami puhkemajad, Roosta puhkeküla, Avasta Noarootsit, spaahotell Laine, Vormsi ja SA Läänemaa Muuseumid. Oma boksiga on messil Fra Mare.

Mändla sõnul tutvustavad Läänemaa boksis osalejad messil oma tooteid ja teenuseid ning kultuurikava, samuti on õnneloos. Mändla ütles, et varasemast suuremale boksile lisaks on tänavu vedanud ka asukohaga – Läänemaa asub kohe Puhka Eestis hallis sissepääsu kõrval. „Peaks olema võimatu mööda vaadata,” ütles ta.

Esimest korda on läänlased esindatud ka messi toiduhallis, kus Altmõisa külalistemaja pakub suppi ja kooki, Tänava talu sinepit ja siirupit ning Tammejuure talu kanepitooteid. „Kõik kolm on aktiivselt laatadel käinud ja suurte kogemustega,” ütles Kodukant Läänemaa kohaliku toidu spetsialist Eva Rahv.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments