1

Ajakirjanik Ene Pajula saab presidendilt teenetemärgi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula
Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula

President Kersti Kaljulaid annetab ajakirjanik Ene Pajulale Valgetähe V klassi teenetemärgi, teatas presidendi kantselei.

Ajakirjanik Ene Pajula on töötanud „Aktuaalses kaameras” ja Õpetajate Lehes, olnud ajalehe Läänlane peatoimetaja. Aastatel 1993-2008 oli ta Lääne maavalitsuse pressiesindaja. Praegu tegutseb Haapsalus elav Pajula vabakutselise ajakirjanikuna, kirjutades arvamusartikleid Lääne Elusse ja Mammina Postimehesse.

Presidendilt saab tänavu teenetemärgi 112 inimest.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Rae
Rae

Palju, palju õnne!

wpDiscuz