Ajakirjanik Ene Pajula saab presidendilt teenetemärgi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula
Ene Pajula. Foto: Arvo Tarmula

President Kersti Kaljulaid annetab ajakirjanik Ene Pajulale Valgetähe V klassi teenetemärgi, teatas presidendi kantselei.

Ajakirjanik Ene Pajula on töötanud „Aktuaalses kaameras” ja Õpetajate Lehes, olnud ajalehe Läänlane peatoimetaja. Aastatel 1993-2008 oli ta Lääne maavalitsuse pressiesindaja. Praegu tegutseb Haapsalus elav Pajula vabakutselise ajakirjanikuna, kirjutades arvamusartikleid Lääne Elusse ja Mammina Postimehesse.

Presidendilt saab tänavu teenetemärgi 112 inimest.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rae
4 aastat tagasi

Palju, palju õnne!