Jennifer Marisse Cohen astub üles „Eesti laulu” poolfinaalis

Jennifer Marisse Cohen. Foto arhiiv
Jennifer Marisse Cohen. Foto arhiiv

„Eesti laulu” esimeses poolfinaalis, 31. jaanuaril astub üles Haapsalust pärit laulja Jennifer Marisse Cohen lauluga „Little Baby El” (Väike El).

Laulu on Cohen pühendanud oma väiksele õetütrele.

Laulmist alustas Cohen kolmeaastaselt Haapsalu laulustuudios Do-Re-Mi. Ta on osalenud laste lauluvõistlusel „Laulukarusell” ja möödunud aastal jõudis TV3 saate „Eesti otsib superstaari” finaali, kus sai 7. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments