Haapsalu põhikool võitis koolijalgpalli meistrivõistlused

1. koht - Haapsalu põhikool. Foto: Renno Silde

1. koht – Haapsalu põhikool. Foto: Renno Silde

Läänemaa koolispordiliidu saalijalgpalli esimene selle õppeaasta meister selgus Paliveres. Mõõtu võtsid 7-9.klasside õpilased.

Ei teagi mis aastal võttis selle vanuseklassi saaliturniirist osa nii vähe Läänemaa koole. Palivere põhikool, Oru kool, Haapsalu põhikool, Taebla kool olid selle aasta osalejad. Samas neid kes osalesid, saame kiita Läänemaa noorte jalgpalli elus hoidmise eest ja kiita ka turniiril näidatud hea mängu eest. Palivere põhikooli õpetaja Väino Munskindi ladusalt korraldatud turniiri iga mäng oli väga huvitav. Mitte ükski kool ei jäänud punktita ja kõik koolid said tunda ka väravalöömise rõõmu.

Turniirisüsteemis peetud võistlusel oli kõige huvitavama mäng Haapsalu põhikooli ja Oru kooli vahel. Just see kohtumine selgitas ka turniirivõitja. Emma-kumma võit viis võidu just sellele koolile. Sellel korral oli kõige napimalt 1:0 parem veel Haapsalu põhikool. Tubli Oru kool sai teise koha.

Taebla kool ja Palivere põhikool olid oma turniiri seni mänginud nii, et ennem nende omavahelist kohtumist vajasid mõlemad medalivõitmiseks võitu. Naaberkoolid pidasid pingelise pallilahingu, Taebla napsas aga tähtsa võidu. Seega pronksmedalid Taebla koolile.

Läänemaa KSL meistrivõistlused saalijalgpallis 7-9.klass

I koht – Haapsalu põhikool: Kaspar Kariste, Erko Puskar, Ralf Luks, Risto Trik, Tormi Mehide, Robin Särg, Henri Suder. Õpetaja Erkki Lass

II koht – Oru kool: Markus Laksberg, Risto Ollema, Markkus Kõre, Marek Rakul, Sven Passer, Rammo Keelus, Rageri Keelus, Robert Suslov. Õpetaja Renno Silde

III koht – Taebla kool: Marliisa Murumäe, Lysa-Lota Kuusmann, Mauri Siider, Keijo Kevin Korpe, Kevin Anders Aus, Karl Raadla, Carl Marten Aru, Martin Pärna. Õpetaja Enn Kerge

4. koht – Palivere põhikool

Haapsalu põhikoolil on õigus osaleda 25. jaanuaril Eesti KSL meistrivõistluste finaalturniiril Viljandis.

2. koht – Oru Kool. Foto: Renno Silde
3. koht – Taebla kool. Foto: Renno Silde
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments