0

Parvlaev Leiger tegutses öösel kiirabina

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

22. detsember 2016. Parvlaev Leiger väljub oma esimesele liinireisile Rohuküla sadamast. Foto: Urmas Lauri

Eile hilisõhtul tõttas parvlaev Leiger appi Merevalvekeskusele transportimaks Hiiumaalt kiiret kõrgema taseme meditsiinilist abi vajavat patsienti mandrile, teatas Väinamerel parvlaevaliiklusega tegelev TS Laevade pressiesindaja Sirle Arro.

Heltermaalt teele asunud Leiger sildus Rohukülas kell 01.10.

„Leigri abi oli vajalik, kuna helikopter ilmastiku tõttu ei saanud seda teha ning lootsikaater asus liiga kaugel ja sellel polnud piisavalt ruumi meditsiinilise transpordi osutamiseks,” selgitas Arro.

Politsei- ja piirivalveameti merevalvekeskusest öeldi Lääne Elule, et kuigi nemad korraldasid selle, et Leiger patsiendi mandrile toimetaks, et või nad vahejuhtumit täpsemalt kommenteerida.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz