0

Saarlane rajab Hiiumaale heteromeeste turvaküla

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hiiglaslikud puidukoormad OÜ Eesti Metsnik väidetaval kinnisvaraarendusel. Foto: Olev Kivistik

Saaremaa päritolu OÜ Eesti Metsnik juhatuse liige Antti Lõugas nimetas Hiiumaale Heltermaa lähistele planeeritavat arendust heteromeeste turvakülaks, mis saab olema esimene Eestis. Kohalikud elanikud kahtlustavad, et tegemist on pelgalt lageraiega.

Enamik Heltermaa sadamasse sõitjaid märganud Arukülas tee ääres suuri palgivirnu. Tegemist polevat aga mitte järjekordse lageraielangiga, vaid kinnisvaraarendusega, kirjutas Hiiu Leht.

“Praegune omanik OÜ Eesti Metsnik on sellega aga algust teinud ning alustanud kruntide moodustamisega,” ütles Pühalepa osavallavanem Liili Eller. Kumbki kinnistu jagatakse nelja elamukrundi ja juurdepääsutee katastriüksusteks.

Saaremaa päritolu OÜ Eesti Metsnik juhatuse liige Antti Lõugas kinnitas, et tõepoolest on Heltermaa lähistele planeeritud nende kinnisvaraarendus. Ta nimetas planeeritavat arendust heteromeeste turvakülaks, mis saab olema esimene Eestis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz