0

Juubeliaasta viimased sada sekundit loeb kokku visuaalteos

Seesugune visuaalpilt loeb kokku juubeliaasta 100 viimast sekundit.
Seesugune visuaalpilt loeb kokku juubeliaasta 100 viimast sekundit.

Videokunstnik Taavi Varm kingib Eestile ainukordse projitseeritava kella, mis loeb 31. detsembril Eesti linnaväljakutel toimuvatel juubeliaasta lõpupidudel „Sajaga edasi, Eesti!“ kokku aasta viimased 100 sekundit.

„Aasta viimased sekundid on alati kõige põnevamad. See tekitaski mõtte kinkida üks visuaalselt eriti vinge kell, mida näevad linnaväljakute ekraanidelt kõik ja saavad samal ajal juubeliaasta viimaseid sekundeid kaasa lugeda,“ sõnas visuaalkunstnik Taavi Varm. „Kes ei saa minna juubeliaasta lõppu linnaväljakule tähistama, saab kella käivitada kasvõi kodus,“ lisas ta.

Sekundiloenduri leiab siit.

Juubeliaasta ühine lõpetamine toimub samaaegselt 16 linnas üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Rakveres, Jõhvis, Jõgeval, Paides, Kuressaares, Kärdlas, Võrus, Valgas, Põlvas, Raplas, Viljandis ja Haapsalus. „Sajaga edasi, Eesti!“ peod on tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz