0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 22. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Riik tahab suure osa teid oma kaelast valdadele lükata

Riik tahab valdadele ja linnadele anda 3000 kilomeetrit riigi teid. Läänemaa omavalitsustele ja Lääneranna vallale pakutakse paarsada kilomeetrit teid. Omavalitsusjuhid ei torma neid vastu võtma, vaid soovivad sel teemal riigiga läbi rääkida.

Küllike Valk: ole lihtsalt inimene ja hoia end

EELK Ridala ja Martna koguduste õpetaja Küllike Valgu arvates ei oska me enam väikestest asjadest rõõmu tunda ega julge kedagi usaldada.Tema meelest on kõige tähtsam aga olla lihtsalt inimene.

Edda Pauksoni suur horoskoop 2019 – kollase sea aasta

Et oma aasta veelgi sujuvamaks muuta, võite soovi korral vaadata ka seda, mida ütleb „Pauksoni astroloogiline abimees 2019”, mis on ilmunud juba 30 aastat järjest. Lääne Elu avaldab kokkuvõtte sellest, mida toob uus aasta 12 tähemärgile.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz