Hunt šaakalikaameras

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Oktoobri lõpus paigutati Lääne-Eestisse, kõige šaakalirikkamasse piirkonda Eestis, looduskaamera. Paari kuu jooksul on kaamera jäädvustanud lisaks šaakalitele merikotka, ilvese ja täna hommikul tabati ka hunt.

Kui nädala alguses ilmusid RMK Saastnas asuva šaakalikaamera ette ilvesed, siis täna hommikul veidi pärast kella 7 käis kaamera eest läbi juba hunt.

„Tegemist võib olla selle kandi üksiku hundiga, kes end ka möödunud talvel, kui šaakalikaamera asus siit umbes kuue kilomeetri kaugusel Metsküla rannas, näitamas käis,“ rääkis zooloog ja loodusfotograaf Tiit Hunt.

Lisaks Saastna poolsaarel asuvale šaakalikaamerale saab looduses toimuvale kaasa elada ka Saaremaal asuva hirvekaamera ja Põlulas asuva forellikaamera vahendusel. Seega tasub neil, kes metsaretkedel ühtegi looma ei märka, RMK looduskaameratel silma peal hoida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments