Reporter: Eakaaslast peksnud Haapsalu noortekamp filmis ohvri piinamist

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Haapsalus sai kehavigastusi alaealine poiss, kui eakaaslased talle kallale tungisid ja läbi peksid.

Kanal2 uudistemagasin Reporter vahendas, et nädala lõpus leidis Haapsalus aset järjekordne noorte omavaheline arveteklaarimine, mille käigus peksti kambakesi üht alaealist poissi.
Juhtunut filmiti mobiiltelefoniga, üks tehtud videotest jõudis Reporteri käsutusse.

Vaata videot siit.

Politsei algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
5 aastat tagasi

Haapsalu ei ole laste- ja noortesõbralik linn, kui linnas selline peksmine toimub. Palun võtke need sildid linna sissesõiduteedelt maha.

Putin
5 aastat tagasi

Sellised tattnokad oleks veneajal mahalastud

...
5 aastat tagasi

Seda peksmist üldse ei kiida heaks ja video oli ka päris jube aga tekib küsimus, kust saab meedia oma infot…? Kannatanud poisi tervise kohta on maalitud palju hullem pilt kui tegelikkuses. Aga no selles suhtes on see tähelepanu positiivne, et ehk saab siin asjad enne korda kui tegelikult ka kellegil luud puruks vohmitakse või midagi veel hullemat. Äratuse koht. Need rusikakangelased peaks saatma kuhugi lastehaiglasse või hooldekodusse eriosakonda hooldajatele abiks mõneks ajaks… no sellisesse kohta, kus ongi sellised lapsed sees, kes ka peksmise vms tagajärjel vigased… ehk seal nad näeks ja saaks aru, milliseid tagajärgi nende teod võivad tuua. Ehk… Loe rohkem »

Jajah
5 aastat tagasi

Kirjutatakse,et see kamp terroriseerib Rimit. Nüüd oleks kohane turvafirmal asi käsile võtta(hea reklaami võimalus) komplekteerida sinna mõneks ajaks kamp noori mehi,kes korra majja lõõvad!

mats
5 aastat tagasi
Reply to  Jajah

Kui minu nooruses oli kellelegi mõne tüdruku suhtes selgitusi jagada ,siis tehti seda ikka musketäride kombel 1versus 1!!! Selline 2 ühe vastu on lihtsalt argpükslik ja täiesti põlastusväärne ,eriti tüdrukute endi poolt!!!

Arvamus
5 aastat tagasi

Peksjaid oli jah 2 aga videost tundub, et noori ümber oli kõvasti rohkem. Põhikaristuse peaksid saama muidugi need 2 noormeest, kelle nimed on ammu teada aga samas ei tohiks ka ülejäänud päris puhtalt pääseda.
Muidugi üksi on raske sekkuda rüselusse ning võid ise poole hullemini kerepeale saada aga tundub, et pealtvaatajaid on ikka kõvasti rohkem…

takka targemaks
5 aastat tagasi

Kas piinaja piinamine on piinamine?

Ei noh
5 aastat tagasi

Vanasti olevat teenekatel sulidel sõrm või üks kõrv ära lõigatud, et siis kohe näha, kellega tegemist ja saab kaares mööda käia.

Aivar Ulma
5 aastat tagasi

eLUVÕÕRLUSEL ma sINUGA ei väitle…

Joel
5 aastat tagasi

Lihtsalt küsin, et millest sõna “piinamine” pealkirjas?

Töll
5 aastat tagasi

Aga mulle meeldis reporteri videos see koht, kus näitab suurelt silti Haapsalu laste-ja noortesõbralik linn. 🙂