3

Karusel rullus auto libeduse tõttu üle katuse

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esmaspäeval kl 14 paiku juhtus Lääneranna vallas Karusel autoõnnetus, kus autojuht sai viga.

Karuse-Kalli maantee 2. kilomeetril kaotas 55aastase naise juhtitud sõiduauto Volkswagen Passat libeda tee tõttu juhitavuse. Auto sõitis vasakule teelt välja ja sõiduk rullus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Läänemaa haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tavaline lugu.
Tavaline lugu.

Karusel,kus kiiruse piirang on 50 enamus kiirust üldse ei vähenda. Olgu teeolud millised tahes. Pisut libedama teega tihti kurvi välja võtta ei suudeta. Suured veokid lihtsalt sõidavad vastassuunavööndisse. Aasta tagasi suur puukoorem sõitis üle tee kraavi. Sõiduautosid aeg-ajalt ikka kraavis. Sõidetakse ikka 90-ga, mobiil kõrva ääres.

juss
juss

Õigem oleks ikka nii: Karuse-Kalli maantee 2. kilomeetril kaotas 55aastase naise juhtitud sõiduauto Volkswagen Passat juhi oskamatuse tõttu libedal teel juhitavuse.

Villem
Villem

Sõitsin sealt läbi kui oli just õnnetus olnud. Ei ütleks, et libe oli, pigem ikka valed sõidu võtted ja kiirus. Talvel ongi tee lumine ja vastavalt ka libedam kui suvel. Soovitus kõigile kes pole valmis talviste teeoludega kohanema, ärge tulge teisi vigastama(tapma) !

wpDiscuz