0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noarootsi gümnaasium on Eesti 50 parema kooli seas

Kõrge koha koolide pingereas tagasid Noarootsile head inglise keele riigieksami tulemused. Noarootsi gümnaasiumi direktor Laine Belovas oskas ta pikemalt mõtlemata selgitada, miks on inglise keele tase koolis nii kõrge. „Meil on suurepärane inglise keele õpetaja – Devin Black,” ütles Belovas

Haapsalu valmistub suureks vilistlaspeoks

Eestikeelse gümnaasiumihariduse 100. aastapäeva tähistamine toob järgmisel laupäeval Haapsallu kokku suure hulga siinsete koolide vilistlasi. Esimest korda hõlmab kokkutulek kõiki viimase saja aasta jooksul Haapsalu tegutsenud eestikeelseid gümnaasiume.

Heikki Sool – alati noor

Aastakümneid läänlaste meelt lahutanud ja selle kõrvalt Haapsalu lauatennise maailmakaardile toonud Heikki Sool tähistas teisipäeval 70. sünnipäeva.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz