Dirhamis kaduma jäänud Rainer leiti surnuna

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei ja vabatahtlikud otsisid Rainerit Dirhami ja Põõsaspea ümbruses, kuid mehe surnukeha tuli välja hoopis Pakri saarte juurest. Foto Urmas Lauri

9. novembril Dirhamis kaduma jäänud 61aastane Rainer leiti läinud laupäeval surnuna Pakri saarte lähistelt.

Haapsalu politseijaoskonnapolitseiniku Kiur Klippbergi sõnul märkas Raineri vees hulpivadt surnukeha Pakri saarte lähistel traallaev. Piirivalvepatrull tõi hukkunu kaldasse ja politsei asus juhtunu üksikasju tuvastama.

Esialgsetel andmetel ei ole politseil põhjust mehe surmas kuritegu kahtlustada. Tunnistajate sõnul oli mees kadumisele eelnenud ajal ebaadekvaatses seisus, mis õnnetusse sattumise võimalust kordades kasvatas. Praegu kogutud info viitab, et tegu oli õnnetusjuhtumiga, mille järel kandsid tugevad hoovused mehe surnukeha Pakri saarte piirkonda.

Kus kohas ja millistel asjaoludel mees täpselt merre sattus ning mis on tema täpne surma põhjus, see on veel selgitamisel.

Raplamaalt koos sõbraga Dirhamisse kalalae tulnud Rainer jäi kadunuks reedel, 9. novembril. Dirhami sadama lähistel kalastanud mehed oli päev läbi alkoholi tarvitanud ja kui sõber õhtupoolikul korra ära käis, siis naastes ta Rainerit enam ei leidnud. Hilisõhtul andis sõber Raineri kadumisest politsele teada.

Rainer oli õnged kokku pakkinud, auto juurde viinud ja teadmata suunas lahkunud. Politseikoer sai öösel Raineri koti juurest jälje üles, kuid jälg kadus Dirhami asfaltteel. „Kui jäljel oleks peal kiri ja kellaaeg, mis siis viga,” ütles Klippberg. Ta lisas, et mehed oli päeval sadama ümbruses üsna palju ringi liikunud ja ilmselt sellest ajast oli ka jälg, mille koera üles võttis.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
taksist Saareväli
4 aastat tagasi

Klipperg – naerukoht ……

Zanders
5 aastat tagasi

Kuradi lestapüüdjad ..
Mis huvi on ennast 2 liitri läti viihaga pildituks võtta

taksist Saareväli
4 aastat tagasi
Reply to  Zanders

Klipperg võtab vahest rohkemgi j ……