Haapsalu kolledžis alustab neljapäeval tegevust puiduklubi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu kolledži puidutookoda. Foto: Haapsalu kolledž
Haapsalu kolledži puidutookoda. Foto: Haapsalu kolledž

Haapsalu kolledžis saab õppida käsitöötehnoloogiaid ja disaini. Alates homsest pakub kolledž töökoja võimalusi ja juhendusabi ka kohalikele inimestele, kel soov midagi puidust valmistada, aga vahel jääb puudu oskustest, ruumidest või vastavatest masinatest.

Puiduklubis on soovijatel võimalus valmistada endale puidust meelepärane ese. Töö käigus saab klubis osaleja ettekujutuse, kuidas kavandit teha ja materjali arvestada, õpitakse puidu töötlemisest erinevate seadmetega või tööriistadega ja valmis eseme viimistlemisest. Klubisse on oodatud nii puidutööga varem kokku puutunud kui ka puidutööd üldse mittetundvad inimesed. Kursust juhendab kolledži puidutöö lektor Raivo Hein.

Kooskäimine toimub neljapäeviti kell 18.00-21.00.
Ühe korra hind on 15 eurot.

Esimene kohtumine toimub neljapäeval, 15. novembril. Sel korral õhtul tutvutakse kolledži töökoja võimalustega ja valmistatakse puidust väike pink.

Registreerimine ja lisainfo: koolitus@hk.tlu.ee või +372 4720249

Vaata ka Haapsalu kolledži kodulehte.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments