Lääne Elu paberleht teisipäeval, 6. novembril

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Heinavedu Osmussaarele. Saarevaht Rita Koppel. Erakogu

Haapsalu vaidleb maa-ametiga Pullapää prügi pärast

Maa-amet tegi Haapsalu linnavalitsusele ettepaneku, et Pullapää prügiprobleemi võiks lahendada teetõketega. Linn üldkasutatavaid teid sulgema ei hakka.

Heinavedu Osmusaarele on alanud

Pühapäeval algas heinavedu mandrilt Osmussaarele. Kui tuulevaikset ilma peab, on töö kümne päevaga tehtud. Kuiva suve järel valitseb Osmussaarel söödapõud, mistõttu loomade talvehein tuleb vedada mandrilt. „Lõpuks lubas rahulikum meri heinavedu alustada,” ütles Osmussaare saarevaht Rita Koppel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments