Päästeamet kontrollib järgmisel nädalal kortermajade tuleohutust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Alates tuleva nädala esmaspäevast kuni reedeni kontrollivad päästeameti ohutusjärelevalve inspektorid kogu Eestis hoonete tuleohutusnõuete täitmist, teatas amet.

Ühiskasutatavatel pindadel peavad korras olema evakuatsiooniteed, tuletõkkesektsioonid, küttesüsteemid ja elektripaigaldised. Samuti kontrollitakse päästemeeskonna juurdepääsu võimalusi ning igas korteris peab olema töökorras ja lakke paigaldatud suitsuandur.

„Kodu on kõikide inimeste kindlus. Soovitan kõigil, kes elavad kortermajas teha ühiseid pingutusi selleks, et üks õnnetu hetk ei saaks saatuslikuks meile, meie lähedastele ja naabritele,“ ütles päästeameti ohutusjärelevalve osakonna ekspert Rain Põllu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments