6

Läänemaal võib lasta kaks hunti

Hunt. Foto: Valeri Štšerbatõh
Tänavu võib Läänemaal lasta kaks hunti. Foto: Valeri Štšerbatõh

Tänavuste hundi küttimismahtude järgi võib Läänemaal lasta kaks hunti.

Seda Lääne-Harju ohjamisalal, mille alla kuuluvad Linnamäe, Noarootsi, Nõva, Palivere, Riguldi, Risti, Variku, Taebla ja Padise.

Teistes ohjamisalades, mis jäävad Läänemaa piiridesse hunte lasta ei tohi. Ühtegi hunti ei tohi lasta Lääne ohjamisalal, kuhu kuulub Haapsalu, Kasari, Kullamaa, Lihula, Luiste, Martna, Massu, Tuudi, Vatla ja Vormsi. Samuti ei tohi ühtegi hunti lasta Pärnu ohjamisalal, kuhu kuuluvad Aruvälja, Audru, Halinga, Jõõprse, Jäärumetsa, Koonga, Lõpe, Kihlepa-Lindi, Saulepi, Seliste, Tõstamaa ja Vana-Varbla.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Hundid jooksevad karjadena külade ja alevike vahel. Varsti näeb neid Haapsalu linnas, aga maha kõmmutada ei tohi. Meie mehed võtavad karabiinid kapist välja ja lähevad ka maainimestele appi susisid kõmmutama. Andke tuld susidele!

Küsimus -
Küsimus -

Kui luba antakse, siis kes suudab kontrollida, kui palju ja keda jahimehed tegelikult maha kõmmutavad?

jaanus
jaanus

Kas see on hea uudis huntidele või lammastele-koertele,keda nad murravad?

Rex
Rex

Väga hea uudis.

Aga kas
Aga kas

teised võib auto alla ajada?

Rein
Rein

Alles paar nädalat tagasi murdis hunt Kelu küla viimase koera. Natuke sõi ka, ilmselt oli üksikisend.

wpDiscuz