Lääne Elu paberleht neljapäeval, 13. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Risti päästjad said medali

Neljale Risti päästjale anti teisipäeval Tallinnas üle elupäästja medalid, neile lisaks annetati päästeteenistuse aumärk Haapsalu komando pealikule Andres Kaljurale ja Lihula komando päästjale Tiit Meelile.
Risti päästemeeskond koosseisus Aavo Lai, Ervin Paaliste, Georg Paaliste ja Üllar Lai pälvisid elupäästja III klassi medali kiirabiautojuhi elustamise eest mullu juunis.

Haapsallane hakkab katamaraaniga Aadria merd puhastama

Eile pani Haapsalu mees Agur Paesüld Horvaatias Spliti lähedal kokku oma iseehitatud katamaraani ja laskis selle Aadria merre, et nädala jooksul sellelt meres hulpivat prügi korjata.

Panga spordihoone saab kuu lõpuks valmis

29. septembril avab uksed Panga spordihoone, mis algselt plaaniti avada kooliaasta alguseks.
Uut spordihoonet hakkab haldama osaühing Haapsalu Linna Spordibaasid. Selle juht Tarmo Tuisk ütles, et esimesed spordihoone kasutajad on koolilapsed. Uues spordihoones hakkavad toimuma Ridala kooli kehalise kasvatuse tunnid ja trennid. Samuti toimub Tuisu sõnul koostöö Läänemaa spordikooliga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vello
5 aastat tagasi

Nüüd saavad Ridala omad oma saalis harjutada mitte Haapsalus.

Sass1.
5 aastat tagasi

Haapsalu mees, võõrsil prügi korjaja. nii, selge, pööras ära.