Galerii: Haapsalus algas peatänava remont

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Posti tänava remont. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13
Posti tänava remont. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäeva hommikul algas kuumade suveilmade ja suure liikluskoormuse tõttu kannatada saanud Posti tänava remont, teekate saab plaanide järgi korda järgmisel nädalal.

„Täna hommikul hakati teekattest auke välja freesima, päeva jooksul saavad need uue katteasfalti ja järgmisel nädalal tehakse pindamine,“ andis Haapsalu linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva tööplaanist ülevaate.

Aukude freesimine algas neljapäeva varahommikul, et mitte jalgu jääda täna õhtul algavale Augustibluusile. „Täna õhtuks peavad freesitud augud olema asfalteeritud, asfalt on Haapsalu poole juba teel,“ ütles Ladva Lääne Elule neljapäeva hommikul. „Posti tänav on ju peatänav, kõike tuleb teha sujuvalt, liiklust kinni panna ei saa. Palume lihtsalt jälgida parkimist keelavaid märke, et mitte teetöid takistada,“ lisas Ladva.

Augustibluusi ajal on Posti tänav läbitav nagu tavaliselt. „Me peame arvestama sellega, et kui nädalavahetusel on suurüritus, teetöid teha ei saa,“ ütles Ladva. Augustibluusi ajal tuleb autojuhtidel aga arvestada suveüritustega kaasnevate liikluskorralduse muudatustega ning jälgida ajutisi suunavaid ja keelavaid märke.

Kattepindamine toimub järgmisel nädalal. Korraga pannakse Posti tänaval kinni üks suund, liiklus on kogu aeg avatud, lihtsalt tuleb hakkama saada ühe reaga. Mis päeval pindamine toimub, ei ole praegu veel teada. „See sõltub teiste suuremate objektide graafikujärgsest valmimisest,“ selgitas Ladva.

Töid teeb OÜ Üle.

Posti tänava pindamiseks on Haapsalu linna eelarves ette nähtud 4000 eurot. Kuna freesimine ja aukude täitmisega pole tööde tegemisel arvestatud, tuleb selleks linna eelarvest lisaraha leida. Lõplik summa selgub, kui tööd on lõpetatud.

Fotod: Arvo Tarmula

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalamees
5 aastat tagasi

Tehke ennem üks töö lõpuni. Luha tänavat ei suudeta üle kuu aja korda teha.

Jux
5 aastat tagasi

See on küll hea uudis. Saab lõpuks ka linna peatänaval rulaga sõita. Uued tänavad on alati teretulnud!

kiviaia tunne
5 aastat tagasi
Reply to  Jux

Kurvasta – ei saa rulatada! Täna sõitsin, kosmeetika küll poole peal, aga no ikka nii kinkadi konkadi, et lase olla. Killustik järgmisel nädalal võibolla tasandab pisut, aga ikka väga pisut. Miks ei saaks korraga tänav uue katte ja oleks aastateks rahu ja heaolu olemas? Raha netu, seepärast kulutame veelgi rohkem igaaastase kosmeetilise vigurdamise peale ja järjest vaesemaks jääme.

Zanders
5 aastat tagasi

Mõista mõista,mis see on?
Lipp lipi ja lapp lapi peal
Vastuse ütlen ka ära…
Haapsalu teed ja tänavad…
Mõtetu muda ja pihkupeksupealinn

Sass1.
5 aastat tagasi
Reply to  Zanders

zanders, taod pihku, ok, sõida homme maale, proovi
kitse nussimist ka !

juss
5 aastat tagasi

Ja valime ikka Suku ja tema jüngrid linna juhtima!

Tiit
5 aastat tagasi

See Posti tänava tee on ikka üks paras peldik. Võtku laenu ja saaks selle ükskord korda ilusti. Ega see ehitamine odavamaks ei lähe ja mingit riigi toetust ei maksa ootama jääda, üks maksumaksja raha kõik.

Maanus
5 aastat tagasi

Sai ka siis sõidetud selle remonditud tee peal ja nu andke andeks, aga kas raha siis mujale panna pole? See on ikka eriline porno mis tehtud on ja see saast kiviklibu mis sinna veel peale tõmmatakse tuleks üldse ära keelata

arrm
5 aastat tagasi
Reply to  Maanus

On välja ilmunud hulk teedeinsenere!

ju siis insenerid on rahul
5 aastat tagasi
Reply to  arrm

Insener ei peagi selleks olema, et teeauke omal nahal tunda, autoga liigeldes.

Malle
5 aastat tagasi

No lapivad nagu vaese mehe pükse😂😂😂 iga aasta!
Aga ju parem ikka, kui palja peega käia!

naine
5 aastat tagasi

kõigega ei pea ka leppima…..kunagi pole raha teha üks kord ja korralikult,samas on raha teha mitu korda kuidagimoodi…..

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

See on ainult kosmeetiline aga kunagi tuleb teha ka kapitaalne.Haapsalus on neli põhitänavat Posti koos Lihula mnt.Tallinna mnt koos Jaama tänavaga,Metsa tn.ja Kalda tn.koos Lahe tänavaga.Nende kordategemiseks aga napib raha ja tegelemegi ainult kosmeetilise jumestamisega.
Virisejatele ütleks-hea et niigi on !

suku/muku
5 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Nii , sina homme oma uskumistega oled lahti lastud …..

arrm
5 aastat tagasi

Mine metsa oma Metsa tänavaga!