Lihula saab homme DPD pakiautomaadi

Lääne Elu

info@le.ee

DPD pakiautomaadi paigaldus. Foto DPD

DPD pakiautomaadi paigaldus. Foto DPD

Homme saab Lihula DPD pakiautomaadi, mis paigaldatakse peatänava äärde kaupluse Universaal juurde. T DPD paigaldas juunis ja juulis üle Eesti 18 uut pakiautomaati, mis kõik on nüüdseks ka oma tööd alustanud.

Kui varem oli transpordi- ja logistikaettevõttel DPD Eesti üldse kokku 24 pakiautomaati, siis viimase kahe kuuga on juurde paigaldatud 18 ning aasta lõpuks lisandub veel 30 pakiautomaati.

Uute pakiautomaatide asukohtade valikul lähtuti eelkõige vajadusest, kasutajate soovidest ning sellest, et kogu Eesti oleks võimalikult hästi kaetud. Seepärast keskendub DPD uute pakiautomaatide paigaldamisel just eelkõige väiksematele asulatele.

DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla märkis, et seni on tarbijate seas olnud vastuvõtt vägagi positiivne ning seda just eriti väiksemates kohtades.

Uute pakiautomaatide tootjaks on DPD varasem Austria koostööpartner, kes on valmistanud ka praegused DPD pakiautomaadid. „Iga uus toode vajab teatavat mugandamist, et vastata paremini tarbija ootustele, seega on uute pakiautomaatide efektiivsemaks kasutamiseks tehtud lisaks mõningad uuendused,“ märkis Rohtla.

„Oleme teinud näiteks muutusi erinevas suuruses kappide arvu osas, mis toetab paremini pakiautomaatide mahutavust kõrghooaegadel,“ selgitas Rohtla.

Lisaks on uutel pakiautomaatidel peakonsoolil riiul, kuhu saab toimingute ajal mugavalt oma pakke toetada ning jätkuvalt saab kasutada viipekaarti. „Kuna kasutajamugavuses loeb iga detail, siis muutsime ka näiteks kaardimakseterminali kaldenurka, et kliendil oleks lihtsam oma PIN koodi sisestada,“ lisas Rohtla.

Uuringute järgi kasutavad 80 % küsitletud Eesti elanikest teiste teenustega võrreldes kõige rohkem just pakiautomaate.

DPD pakiautomaadid Läänemaal. Tabel: DPD
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments