Galerii: Kirblas süütas põlema läinud põhupress põllu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kirblas süttis täna kella 15.15 paiku põhupress ja pani põlema ka põllu. Foto: Urmas Lauri

Täna kella 15.15 paiku süttis Kirbla külje all viljapõllul põhku pressiv rullimismasin põlema ning süütas põlema ka põllu. Kustutamas oli nii möödasõitjaid kui ka Kirbla küla 500. aastapäeva tähistama tulnud peolisi.

Ühtäkki märganud traktorist, et selja taha oli tekkinud väike tulekolle. Kuumus oli suur, kuid traktoristil õnnestus allatuult sõitnud traktor siiski vastutuult pöörata ja ka haakepolt välja saada. Hüdrovoolikuid mehel lahti ei õnnestunud ühendada. “Siis tõmbasin jõuga,” viitas Kirbla OÜ traktorist Arbo Toonikus veidi eemal seisva traktori suunas.

Põlengukohal teati rääkida, et tänane presipõleng olevat sealkandis paari päeva jooksul juba teine. Paar päeva tagasi olevat rullimasin luhal süttinud.

Viljapõllul oli päästjate saabumise eel tule levikut okstega materdades piiramas paarkümmend inimest.

Fotod: Urmas Lauri

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
case
3 aastat tagasi

nothing burns like a deere