Lääne-Nigula remondib koole ja lasteaedu

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Remont käib jupikaupa kokku kuues laste- ja haridusasutuses. Erakogu

Lääne-Nigula vallas käib tänavu suvel remont kokku kuues lasteaias ja koolis.

Risti koolis saab uue kuue esimese korruse koridor, mis oli Lääne-Nigula vallavanema Mikk Lõhmuse sõnul väga kehvas seisus. Kullamaa keskkooli trepikoda on juba remonditud. Kavason korda teha ka Martna kooli koridor. Palivere koolis saab värske ilme 1. klassi ruum. Linnamäe lasteaias remonditakse ühe rühma garderoob ja köök.

„Kibe töö käib Taebla lasteaias, kus on käsil suurem ehitus,” ütles Lõhmus.Taebla lasteaia remonti toetab riik 130 000 euroga. Ülejäänud viie lasteasutuse pisiremont läheb maksma 80 000 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nii ongi
nii ongi

Väga tubli!

wpDiscuz