Läänemaal külastas avatud talusid ligi 8500 inimest

Oosaare talu külastas 830 inimest. Malle-Liisa Raigla
Oosaare talu külastas 830 inimest. Malle-Liisa Raigla

Oosaare talu külastas 830 inimest. Malle-Liisa RaiglaPühapäevasel Avatud talude päeval külastati Läänemaal enim Ranna rantšot, kus päeva jooksul käis läbi 1800 külastajat, Oosaare talus käis 830 külalist.

Läänemaal külastas talusid 3766 inimest ja Lääneranna vallas 4704.

Kõige rohkem külastajaid – 6500 inimest – võttis sel aastal vastu Andre Farm Tartumaalt, mis oli avatud lausa kaks päeva.

Tänavust Avatud talude päeval külastati talusid enam kui 160 000 korral, mida on 40 000 võrra rohkem kui möödunud aastal.

„Kui me avatud talude päevaks plaane tegime, siis unistasime 150 000 külastusest. Et me selle numbri aga 10 000 võrra ületasime, on suur rõõm. Tahame veel kord tänada kõiki külalislahkeid talusid ning inimesi nii Eestist kui välismaalt, kes sellest päevast osa võtsid ja Eesti maaeluga tutvusid,“ sõnas avatud talude päeva projektijuht Kertu Kärk. „Nüüd ootab korraldusmeeskonda ees tagasiside kogumine ja kokkuvõtete tegemine, et järgmiseks aastaks avatud talude päeva ideed edasi arendada ning populaarset üritust veelgi paremini korraldada.“

„Mul on väga hea meel, et avatud talude päeva vastu tunneb huvi järjest rohkem inimesi. Ma loodan, et paljud saavad sellest päevast innustust ning teevad teoks oma maale kolimise mõtte. Eesti maaelu peab jätkuma. Maal on võimalik elada. Maal on hea elada,“ ütles maaeluminister Tarmo Tamm.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments