0

Galerii: Vormsis avati väravad ja talud

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vormsis sai nii laupäeval kui ka pühapäeval saare õuedesse piiluda, sest pühapäevasele avatud talude päevale eelnes laupäeval avatud hoovide ja kohvikute päev.

Laupäeval olid Vormsil paljud koduhoovid avatud, et pakkuda hoovimüüke, koduseid kohvikuid ja põnevaid näitusi. Näiteks sai näha sukeldumisvarustuse näitus läbi aegade, avatud oli retrokohvik „Võhma Lihakombinaadi Vormsi filiaal“ defitsiitsete veinide, valuutapunktide ja kõige muu selle juurde kuuluvaga. Tutvust sai teha ka pritsumajaga.

Pühapäevasel avatud talude päeval oli Vormsis avatud kaks talu: Vormsi suurim lihavesisekasvatuse talu oma põneva loomafarmiga Kersleti külas ja 1937. a ehitatud vormsirootslaste talu Sviby külas, kus Egon Erkmann on välja pannud fotonäituse noorteorganisatsiooni Noorläänlane rattaretkest Vormsile 1987. aasta juunis.

Fotod Meeme Veisson

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz