Kaardiga ei saa maksta

Maksta saab vaid sularahas. Arvo Tarmula
Maksta saab vaid sularahas. Arvo Tarmula

Kaardimaksed ei tööta üle Eesti, kirjutab Postimees.

LHV panga pressiesindaja Priit Rumi sõnul on kahetsusväärsel kombel hetkel Nets’i ehk endise Pankade Kaardikeskuse süsteemides häire, mistõttu on kõik läbi nende käivad kaarditehingud nii Eestis kui välismaal häiritud. See puudutab Rumi sõnul nii sularahaautomaatide tööd kui kaardimakseid.

LHV panga pressiesindaja lisas, et ta ei julge pakkuda, millal probleemile lahendus leitakse, kuid viimase Nets’i info kohaselt pole nad veel süsteeme korda saanud.

Nets Estonia AS’i koduleheküljel seisab, et nende tegevuse põhieesmärgiks on elektronpanganduse valdkonnas tugiteenuste osutamine, sealhulgas tegutsemine usaldusväärse, turvalise ning erapooletu kliiringukeskusena. Nets Estonia AS loodi tehniliselt toetama Eesti pankasid rahvusvaheliste maksekaartide vastuvõtmisel ja väljastamisel, samuti kodumaiste pangakaartide ühiskasutamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aarne
6 aastat tagasi

Aeg esitada pankadele kahjunõue. Nad ennast ja omanikke nuumanud küllalt! Nüüd on aeg hakata tasuma oma võlgasid inimestele tekitatud suurte ebamugavuste eest!

Kodanik
6 aastat tagasi

Kuidas on võimalik ilma pangata hakkama saada? Palka ju sulas ei maksta.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Ikka makstakse!

Arvos
6 aastat tagasi

Kama, pole panga ori.

Kodanik
6 aastat tagasi

Maksin Rimis Swed kaardiga just.