Eestis saab tänasest maksta ka käepaelaga

Käel olev maksevahend. Foto: erakogu
Käel olev maksevahend. Foto: erakogu

Citadele pank tõi esmakordselt Eestis turule uue makseviisi – käepaela, kuhu on viipemakse vahendina lisatud kiip. Lisaks kontoris vormistamisele, saab käepaela Tallinnas ja Harjumaal igaüks endale kulleriga ka koju tellida.

Tegemist on Citadele uue innovaatilise ja lisavõimalusi pakkuva Visa X smart kaardiga, millele saab lisavõimalusena kaasa soetada  käepaela ja kleebise. Käepael annab võimaluse ostude eest tasuda ka siis kui ei ole kaasas ei mobiili ega pangakaarti.

„Uus kaart sisaldab endas palju võimalusi ja näeme sihtrühmana eeskätt noori ja uuendusmeelseid kasutajaid. Käepael on on paljude jaoks oodatud lahendus, sest see annab aktiivsetele inimestele vabaduse liikuda ja sportida ilma tülikate raha- või õlakottideta. Tõime kaardi turule just kevadel, kui inimesed hakkavad rohkem vabas õhus liikuma ja alati ei pruugi kaart kaasas olla, kui ootamatu ost maksmist vajab,” ütles panga tootejuht Vivian Leetberg.

X smart põhikaart väljastatakse kuni 30. aprillini 3 kuuks kuutasuta ning kui klient soovib juurde käepaela või kleebist, siis selle hooldustasu on 50 senti kuus. Uuel kaardil on lisaväärtusena kaasas ka pidevalt uuenev pakkumiste list koostööpartnerite juures.
Lisaks saab kaardiga sooritada piiramatul hulgal e-euromakseid Eestis ja mujal Euroopas ning võtta välja tasuta  sularaha  kuni 1000 EUR kuus üle maailma. Kontojäägilt makstakse 1% intressi aastas, igakuiste väljamaksetena.

Citadele Gruppi juhitakse Lätist tütarettevõtete ja filiaalidega Lätis, Leedus, Eestis ja Šveitsis. Citadele pakub ülekandeid ja kaardimakseid, laene, hoiuseid, investeeringuid, liisinguteenuseid ning ka mitmeid eksklusiivseid ja unikaalseid tooteid. 2017.aastal tunnustas Dive, üks Kesk-ja Ida-Euroopa juhtivatest klienditeeninduse hindamise ja täiustamise ettevõtetest, Citadele parimaks klienditeenindust pakkuvaks pangaks Lätis ja Leedus.

2018. aasta esimesel poolaastal oli Citadele Grupi kapitaliadekvaatsus (CAR) 18.0%, puhaskasum 18 miljonit eurot, klientide hoiused moodustasid 2,65 miljardit eurot ja panga neto laenuportfell 1,36 miljardit eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments