Haapsalus oli tõrkeid kaardiga maksmisel

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna kella 17 paiku ei saanud mitmes Haapsalu kaupluses kaardiga maksta. 

Kaardimaksed olid häiritud näiteks Maximas ja Metsa kaupluses. 

BNSi teatel ei avanenud täna pärastlõunal ka väga paljude Eesti riigiasutuste koduleheküljed. Näiteks ei avanenud riigiportaal eesti.ee, politseiameti, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi, vabariigi valitsuse ja sotsiaalministeeriumi kodulehekülg. 

Riigi Infosüsteemide Ameti (RIA) kommunikatsiooniosakonna juhataja Rauno Veri ütles, et esialgsel hinnangul põhjustas katkestuse häire võrguseadmete töös ning puudub alus arvata, et tegemist oli küberründega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
9 aastat tagasi

Ei saa aru neist, kes kogu aeg soovivad kaardiga maksta.
Inimesel peaks ikka igal ajal teatud rahasumma karmanis ka olema.