Vormsil avatakse laupäeval õueväravad

Lääne Elu

info@le.ee

Vormsis on laupäeval avatud õued ja pühapäeval talud. Foto Arvo Tarmula

Laupäeval kl 11st neljani on Vormsil paljud koduhoovid avatud, et pakkuda nii omainimestele kui ka saare külalistele hoovimüüke, koduseid kohvikuid ja põnevaid näitusi. Mängida saab Vormsi avatud hoovide mängu.

Avatud hoovide ja kohvikute päeval ootab sel aastal lisaks koduste toitudega armsatele kohvikutele ning põnevate leidudega hoovimüükidele külastajaid sukeldumisvarustuse näitus läbi aegade ja retrokohvik „Võhma Lihakombinaadi Vormsi filiaal“ defitsiitsete veinide, valuutapunktide ja kõige muu selle juurde kuuluvaga. Oma saladusi paljastab Pritsumaja hoov koos mõnusa kohvikuga.

Vormsi kultuuri- ja noorsootöö spetsialist Tatjana Sääs soovitab kõigil huvilistel haarata poest või praamilt Vormsi hoovide mängu kaart. Käies läbi kõik osalevad hoovid ja lahendades pererahva välja mõeldud küsimusi või ülesandeid, saab koguda märke. Tuues need enne kella 16 rahvamaja juurde, on võimalik osaleda auhinnaloosis.

Sääs soovitab Vormsisse tulla juba varem ja jääda ka pühapäeval toimuvale Avatud talude päevale. Siis on Vormsis avatud kaks talu: Vormsi suurim lihavesisekasvatuse talu oma põneva loomafarmiga Kersleti külas ja 1937. a ehitatud vormsirootslaste talu Sviby külas, kus Egon Erkmann on välja pannud fotonäituse noorteorganisatsiooni Noorläänlane rattaretkest Vormsile 1987. aasta juunis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments