Kodukant Läänemaa Leader projektijuhiks valiti Maarja Pikkmets

Lääne Elu

info@le.ee

Maarja Pikkmets.

Kodukant Läänemaa valis uueks Leader projektijuhiks Maarja Pikkmetsa, kes alustab tööd augusti keskpaigas.

Konkursil kandideeris 11 inimest, kellest ühe tugevamana jäi sõelale Pikkmets. „Leader projektijuhi töö oluline osa on taotlemisega seotud ülesanded ja seal on varasem projektikogemus väga oluline. Pikkmetsal on ka rahvusvahelistes projektides osalemise ja mittetulunduslikus sektoris töötamise kogemus,“ ütles juunis ametisse asunud Kodukant Läänemaa tegevjuht Kaja Karlson.

Pikkmetsa sõnul on võimalus panustada oma lapsepõlve kodukandi arengusse üks olulisemaid põhjusi, miks ta soovis töötada just Kodukant Läänemaa meeskonnas. „Külaelu arendamisel on suur roll projektitoetustel ja Leader on nende seas eesrinnas,“ sõnas Pikkmets, kelle sõnul on kokkupuude projektide kirjutamise ja elluviimisega viimastel aastatel üha tihedam ja positiivsem olnud.

„Oma töö läbi soovin samasuguseid eduelamusi kõigile ettevõtlikele küladele ja väikeettevõtjatele,“ rääkis Pikkmets.

Leader-projektijuhi ülesanne on Leader-meetme voorude läbiviimine, infopäevade korraldamine ja mittetulundusühingute ning omavalitsuste nõustamine taotluste esitamisel. Samuti on tema ülesanne kommunikatsioon ning organisatsiooni info jagamine ja levitamine eri kanalites. Ettevõtjate nõustamise pool jääb organisatsiooni tegevjuhi kanda. LEADER-projektijuhi ametikoht on täidetud tähtajaliselt kuni 2020. aasta lõpuni.

Leader projektijuhi ametikoht jäi vabaks pärast seda kui senine projektijuht Kaja Karlson valiti Kodukant Läänemaa tegevjuhiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments