Hanson vehklemisliidu juhatuses korruptsiooni ei näe

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Erika Kirpu (vasakul) on vaidlustanud otsuse, et tema asemel läheb MMile Katrina Lehis. Foto arhiiv

Vehklemisliidu president Margus Hanson kinnitas Vikerraadio hommikuprogrammis, et alaliitu ja MM-koondist puudutavad probleemid pole mitte ainult tema või juhatuse tekitatud, vaid probleemid on sügavamal. Samuti ei nõustu ta MM-koondisest välja jäetud Erika Kirpu ja tema ema väidetega, nagu oleks alaliit korrumpeerunud.

Hanson kinnitas, et vehklemisringkond on kompaktne ning juhatuse liikmed on valitud klubide poolt. “Aga fakt on see, et meil on viis väga head vehklejat ja Lehise triumf või edu lõi tõepoolest väga totra olukorra, kuidas neli kohta jagada viie väga hea sportlase vahel,” ütles Hanson.

EMil kasutatud varint, kus võistkonnavõistlusel indviduaalvõistlusel vehkles erinev sportlane, leidis kõva kriitikat eelkõige naiskonna treenerite poolt. Kaido Kaaberma seisukoht oli, et need, kes on võistkonnavõistlusel, peaksid saama ennast individuaalvõistlusel lahti vehelda ning õhkkonnaga kõige otsesemal moel tutvuda.

Hansoni sõnul pole probleemid tekkinud mitte ainult viimasel ajal, vaid need on eduka spordiala vaieldamatu osa.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments