Lääne Elu paberleht neljapäeval, 28. juunil

Lääne Elu

info@le.ee

Tasuta bussisõit osutus tühjaks lubaduseks

Kuigi pühapäevast peaks Läänemaa piires saama tasuta sõita, jääb osa liine tasulisteks.

Pühapäevast peavad läänlased hoolega vaatama, mis värvi bussi nad istuvad. Kui buss on roheline ja sellele on joonistatud pärnaõied, tuleb Läänemaal sõidu eest maksta. Pärnaõitega bussid sõidavad Lõuna-Läänemaa vahet ja see liinigrupp kuulub Pärnumaa ühistranspordikeskusele. Pärnumaal tasuta bussisõitu ei tule ja nii tuleb Pärnumaa bussides pileti eest maksta ka juhul, kui sõidetakse Läänemaa piires.

Ministeerium tõmbas maha linna algkooli juurdeehitise

Haridusministeerium lükkas tagasi Haapsalu soovi ehitada algkool suuremaks ning kärpis toetusraha kümnendiku võrra.

Haapsalu linnavalitsus soovis riigilt saada algkooli hoone renoveerimiseks 3 miljonit eurot toetust, ministeerium nõustus 300 000 euro võrra väiksema summaga. Lõplik otsus toetuse saamiseks tuleb juulis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Krld
5 aastat tagasi

Ma mõtlesin, et rohelise ristikheina lehega bussid on tasuta … aga noh, mis seal ikka. Sellise idiootsuse puhul võib seal ka roheline kanepileht olla. Keskerakonna psühhodeelsetel eksperimentidel ei näi lõppu tulevat. Ah jaa, siiski näib – märts 2019.

Arvamus
5 aastat tagasi

Nii ogarat mõtet annab ikka välja mõelda. Kõigepealt ehitame ühe uue koolimaja, aga mitte piisavalt suure. Siis hakkame teisele, vanale majale juurdeehitust tegema! Klaasist ja plekist? Või kipsist? Nii tore oleks ju stiilse eestiaegse algkoolimaja kõrval seda modernset kolakat imetleda. Kusjuures linna rahvaarv aina väheneb ja väheneb…

õige tee
5 aastat tagasi
Reply to  Arvamus

Ogarusest on asi kaugel. Pigem on ogarus suruda kõik väikesed lapsed ühte suurde linna kooli. Algkool on pisut teine asi põhikoolist. Ja algkoolis on õppida soovijaid nõnda palju, et ruumi on vähe. Kas siis polegi juurdeehitus põhjuendatud? (ja ma pole mitte Karilaiu pooldaja)

Tähelepanek
5 aastat tagasi

Ja mis te nüüd arvate algkooli remondist? On see kokkulepitud trikitamine enne valimisi? Küllap vist. Elame – näeme, kuidas Karilaid selgeks räägitud stsenaariumi järgi häält tõstma hakkab. Selge, et ta saab need algselt kärbitud 300 tuhat tagasi lootuses, et linnarahvas teda siis ka valimistel parlamenti toetaks. Aeg annab arutust!