Läänemaa tasuta bussisõit osutus tühjaks lubaduseks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuigi pühapäevast peaks Läänemaa piires saama tasuta sõita, jääb osa kohalikke liine tasulisteks.

Pühapäevast peavad läänlased hoolega vaatama, mis värvi bussi nad istuvad. Kui buss on roheline ja sellele on joonistatud pärnaõied, tuleb Läänemaal sõidu eest maksta. Pärnaõitega bussid sõidavad Lõuna-Läänemaa vahet ja neid liine korraldab Pärnumaa ühistranspordikeskus. Pärnumaal tasuta bussisõitu ei tule ja nii tuleb Pärnumaa bussides pileti eest maksta ka juhul, kui sõidetakse Läänemaa piires.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik reisija
5 aastat tagasi

Harra Jogisoo koos YTK. noukogu liikmega. Laane-Nigula vallast on suured valetajad. Lubati yhistranspordi logistikut Laanemaale, liinivorku hankelepingus kokkulepitud kujul ja mahus. Mis on tegelikust suuresti erinev. Kes vastutab tekitatud segaduse eest?

kuglimugli
5 aastat tagasi

Sellise jama eest tuleks Simsonil tagasi astuda, miks ei saanud teha terves vabariigis tasuta ja jätta samad bussiliinid alles, mitte ei mõista.Inimesed on ikka väga pahased ja segaduses.Kõigil pole netti, et vaata peatus.ee, paljud vanainimesed ei oska valideerida, bussijuht tõmbab ise läbi, kuid – õpetama peaks. See ikka täiesti uus asi.

Sussi Sass
5 aastat tagasi

Meie asume ikka siinpool Kasari jõge, sa rumaluke .

Mati Põdra
5 aastat tagasi

Järgmine vihaõhutaja Lääne Elust. Pange siis oma tasuta liinid käima, kui soovi on. Ja teine kord tasuks mõnedel poliitikutel ka enne mõelda, kui nad oma noka lahti teevad. Suure ringi küsimus – kes see oli, kes ütles kunagi välja, et sealpool Kasari jõge on vaesed ja rumalad inimesed?

Men
5 aastat tagasi

Kullamaa , Liivi ,Koluvere rahvas kuuluks ka nagu Läänemaa alla aga kus on tasuta liinid ?

Ats
5 aastat tagasi

Busside värvusest sõltuv tasuta sõit on ka LE poolt vale, linna bussitki on varsti rohelised

friedrich
5 aastat tagasi

Paistab, et Haapsalu linnaliine harvendatakse päris palju

Hook
5 aastat tagasi

Tasuta või tasuga,vahet pole, aga istekohti on selles uues rohelises bussis küll vähem .Eks ole sügisel näha palju sinna rahvast mahub,kui lapsed ka koolis jälle käima hakkavad.

taburett
5 aastat tagasi
Reply to  Hook

Kui istekohti napib, siis peaks seal muud ruumi rohkem jaguma. Ma võtan siis oma tabureti ühes. Egas nad selle eest ometi lisaraha sisse kasseeri.

Kikerikii
5 aastat tagasi

“Kui buss on roheline ja sellele on joonistatud pärnaõied… ” , “Helerohelised pärnaõiteta bussid… “. No küll tehakse asjad ikka keeruliseks, meenub lugu, kuidas Švejk jättis meelde oma püssinumbri.

süda paha
5 aastat tagasi
Reply to  Kikerikii

mitte roheline, vaid heleroheline, sest tumeroheline on prügiauto, mille küljepeal on kiri, et seal kus teised näevad lõppu, näeme meie uue algust. Sellepärast kommenteerija marel ongi süda paha.

mare
5 aastat tagasi

Süda läks pahaks!