Emma Kathrina Hein võitis Poolas kõrgushüppes kuldmedali

Emma Kathrina Hein võitis Poolas kõrgushüppes kuldmedali tulemusega 1.55. Foto: Kaja Ladva
Emma Kathrina Hein (paremal) võitis Poolas kõrgushüppes kuldmedali tulemusega 1.55. Foto: Kaja Ladva

Eesti 11-13aastased koolinoored esinesid edukalt XIII rahvusvahelistel kergejõustikuvõistlustel Poolas ka sel aastal. Võideti 2 kuldmedalit, 1 hõbemedal ning 1 pronksmedal. Võistkonda kuulus 36 õpilast üle vabariigi. Haapsalu põhikooli õpilane Emma Kathrina Hein võitis kulla kõrgushüppes.

Võistlustel osalesid kuue riigi (Ungari, Poola, Slovakia, Läti, Leedu ja Eesti) noorsportlased.

Individuaalselt võitsid kuldmedalid Karl Berens kaugushüppes tulemusega 6.01 Kuressaare gümnaasiumist ja Emma Kathrina Hein kõrgushüppes tulemusega 1.55 Haapsalu põhikoolist.

Hõbemedali saavutas Aivar Ellam kõrgushüppes 1.70 Väike-Maarja gümnaasiumist ning pronksmedali Kristen Robin Mast kõrgushüppes 1.50 Puiga põhikoolist.

Läänemaalt oli võistlemas veel Kleer Jaani, kes sai kaugushüppes 4.59-ga kuuenda koha. Lianna-Lisette Erit oli kaugushüppes 4.10-ga kuues ja Mia Eliisa Maripuu kõrgushüppes 1.20-ga samuti kuues.

Lisaks võistlustele külastati traditsiooniliselt ka Eesti Vabariigi Suursaatkonda Varssavis, loomaaeda  ja veeparki Leedus.

Eesti koondis XIII rahvusvahelistel kergejõustikuvõistlustel Poolas. Foto Kaja Ladva
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments