0

Galerii: Haapsalus toimus esimene noorte [eel]arvamusfestival

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula.

Laupäeval Haapsalus toimunud esimene noorte [eel]arvamusfestival tõi kokku 300 noort ja noortemeelset.

Noorte [eel]arvamusfestivali eestvedajad, Haapsalu noored Karl-Edward Uibo ja Dan Taidla ütlesid, et tagasiside festivalile on olnud väga positiivne ja see annab indu korraldada üritust ka järgmisel aastal. „Esimese aasta sisu oli väga mitmekülgne ja andis mõtteainet nii kuulajatele kui ka aruteludesse kutsutud rääkijatele,” lisasid nad.

Foto: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz