Galerii: Haapsalus toimus esimene noorte [eel]arvamusfestival

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 39

Foto: Arvo Tarmula.

Laupäeval Haapsalus toimunud esimene noorte [eel]arvamusfestival tõi kokku 300 noort ja noortemeelset.

Noorte [eel]arvamusfestivali eestvedajad, Haapsalu noored Karl-Edward Uibo ja Dan Taidla ütlesid, et tagasiside festivalile on olnud väga positiivne ja see annab indu korraldada üritust ka järgmisel aastal. „Esimese aasta sisu oli väga mitmekülgne ja andis mõtteainet nii kuulajatele kui ka aruteludesse kutsutud rääkijatele,” lisasid nad.

Foto: Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments