Kolm medalit kodus – Katrina Lehis, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk jõudsid EM-il poolfinaali

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Katrina Lehis. Foto: erakogu.
Katrina Lehis. Foto: erakogu.

Serbias Novi Sadis peetavatel epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel on esmaspäeval kavas naiste individuaalturniir, kus kolm Eesti naist on jõudnud nelja parema hulka, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Katrina Lehis võitis avaringis 15:12 Iisraeli vehklejat Nikol Gavrielkot ning seejärel sai ta jagu ungarlanna Dorina Budaist, kaheksandikfinaalis oli Lehis kindlalt 15:6 parem rumeenlanna Maria Udreast. Veerandfinaalis sai Lehis jagu poolatarist Renata Knapik-Miazgast 15:13 ning poolfinaalis tuleb eestlannale vastaseks venelanna Violetta Kolobova, kes alistas kaheksandikfinaalis Kirpu ja veerandfinaalis poolatari Ewa Nelipi seisuga 15:9.

Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva kohtuvad omavahel poolfinaalis kell 18 ja Lehis läheb venelanna Violetta Kolobovaga vastamisi kell 18.20.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Madis
5 aastat tagasi

Kui võidab Kuusk, tõuseb ta Eesti esinumbriks Beljajeva ja Lehise ette. Lehis võidu korral tõuseb Beljajeva ja Kuuse vahele teiseks. Head variandid mõlemad.

teadja
5 aastat tagasi

Tubli, Katrina! Oled tipus tagasi!

kodanik2
5 aastat tagasi
Reply to  teadja

Tubil treener neil.

Reidar
5 aastat tagasi
Reply to  kodanik2

Jah on hea treener- Kaaberma.

kodanik 66
5 aastat tagasi
Reply to  Reidar

Kaaberma ei treeni kedagi, kuulab vene naiste papade käske ega oma ise üldse mingit arvamust. Lehis sai koondisse vehklemisliidu juhatuse nõudel, Kaaberma oleks ta koju jätnud. Tore, et Lehise peedistamine lõpuks otsa sai. Nüüd on teda juba väga raske koju jätta ja ka palka peab talle nüüd “kahjuks” maksma hakkama.