Lugejakiri: Läänemaa haigla üle võib uhke olla

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula

Lääne Elu toimetus sai kirja mehelt, kes soovib tänada SA Läänemaa Haigla erakorralise meditsiini (EMO) vastuvõtutoa töötajaid.

Reedel, 15. juunil pidin olude sunnil umbes kella kuue ja seitsme vahel õhtul külastama SA Läänemaa Haigla EMO vastuvõtu tuba, kuna tekkis arusaamatu ja kummaline terviserike.
Vastuvõtt oli ääretult meeldiv ja sümpaatne. Väga operatiivselt tehti kõik võimalikud uuringud, mille tulemusena jõuti kiirelt haiguse põhjustajani. Ma ei teadnud, et nii kiirelt on üldse võimalik nii palju analüüse teha ja veel lõpuks vajalik esmane ravi osutada. Sügav kummardus neile noortele arstidele. SA Läänemaa Haigla juhtkond võib uhke olla oma kollektiivi üle.

Jõudu ja jaksu teile edaspidiseks selles raskes töös!

Tauri Soovares

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
5 aastat tagasi

Jaa!Mul oli mitu päeva väga kõrge palavik,lõpuks Haapsallu EMOsse.Pandi pea peale ja püsti,3korda röntgenisse,analüüsid igat moodi,suhtumine väga hooliv,poole tunni pärast lesisin palatis tilguti all ja 10 päeva pärast sain koju kosuma.Teine kord tõsine trauma,oma käe peal EMOsse,luud katki,pilt kiskus eest,okse kippus peale,istuda ei kinnitanud suure valu tõttu.Tegin halva mängu juures püüdlikult head nägu,toodi oksekott koridori igaks juhuks.ootasin ligi tunni,üks tahmas onku ,vist soomlane,oli seal sees.lõpuks sain ette,käpake pandi kipsi,küsiti,ega selgroomurdu pole,arvasin,et ega vist ole,pea nõeluti ka kinni ja koju.Üsna ükskõikne suhtumine.Kuna seljavalu ei vaibunud,sain 3 nädala pärast röntgeni,milles selgus,et ups,lülisamba murd on ka…Käsi on tänaseni kõveriti otsas,ei ma pole seda… Loe rohkem »

Kodanik
5 aastat tagasi

Kui kõik need kiisud ja kutsud ka rääkida oskaks, keda salaja röntgenisse on tassitud, saaks personal veel kiita.
See kui meeldiv vastuvõtt on oleneb ikka kes parasjagu tööl on.

kodanik
5 aastat tagasi

sul lihtsalt vedas.

imesi
5 aastat tagasi

juhtub, aga kui vaadata eriarsti järjekordi, siis ajab nutma, isegi röökima

siin reaalsus
5 aastat tagasi
Reply to  imesi

imesi kohe kindlasti ei ole- imesiD aga harva esineb.

Anon
5 aastat tagasi

1. Aprill on juba ammu möödas ju 😀

positiivest tänasesse
5 aastat tagasi

Väga tore, kui keegi paneb midagi head tähele ja julgeb sellest ka teistele märku anda. Ei virise me kõik ilmlõpmata.

kodanik2
5 aastat tagasi

Nõus,ka positiivsed kogemused.Ilmselt suure haigla alluvusse minek on hästi mõjunud.