Lugeja kirjutab: paluks öörahu!

Lääne Elu

info@le.ee

Ilutulestik. Arvo Tarmula
Ilutulestik. Arvo Tarmula

Aasta lõpp ja ilutulestikud on seni ikka kokku kuulunud. Viimastel on paugutamist küll vähemaks jäänud. Seda ilmselt ka seetõttu, et järjest rohkem räägitakse paugutamise tõttu kannatavatest ja isegi kodust ära jooksvatest loomadest. Haapsalu linngi on otsustanud teist aastat järjest asendada ilutulestiku valgusmänguga ja see on igati mõistlik otsus.

Siiski jagub ka jõuluaega neid, kes erapeo lõpetuseks või lihtsalt oma lõbuks patareitäie ilutulestikku taevasse lasevad. Kui seda tehakse mõistlikul ajal, pole sellest hullu, kuid ühel hiljutisel ööl lahvatas Haapsalu kohal ilutulestik taevasse kell 2.30 öösel. Sellisel juhul tahaks küll küsida, kas ilutulestiku laskjad korrakski mõtlesid nende inimeste peale, kes sel kellaajal õndsat ööund magasid. Kui ei, siis järgmine kord võiks ehk mõelda.

Haapsallane

(nimi on toimetusele teada)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lol
2 aastat tagasi

loodevasti kedagi ei huvitanud see sittt wirvavlised v6i virivlised, j6ulu ehtedest juba k6rnini virvendavad koguaeg silma,,, tyra ootasin vana aasta 6htut, mingi virvelised, mingu virvendage seal oma jaanalinnu mune, -.-“

Mina arvan, et...
2 aastat tagasi

Milleks peab iga maja akna taga paugutama? Linn võiks näiteks mingi kindla koha välja pakkuda. Paugutajad saaksid korraga ja koos oma ilu nautida. Tegelikult on ilutulestik ju kaunis. Suurte majade ja autode vahel aga on hirm, et mõni laseb lihtsalt aknasse, katusele või möödujale pihta. Tõsi on ka see, et väikesed lapsed ja koerad kardavad neid pauke ikka väga.

Einar
2 aastat tagasi

Rõõmuga kuulan kord aastas aupauke, selle asemel , et aasta läbi koerte klähvimist ja ulgumist taluda!

Affff
2 aastat tagasi

No kuulge, kord aastas võiks ikka selle covidi jama vahele ka saluuti lasta!

Mina olen kahe käega poolt ilutulestikule, ei viitsi neid erinevaid lambikesi vaadata…

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  Affff

Jah, aga kella 1:00ks jõuab igaüks oma arsenali taevasse lasta. Ilgelt närvidele käib, kui oled äsja uinunud ning mõni tegelane su akna taga kl 5 oma patarei käivitab.

jah
2 aastat tagasi

lase end süstida ja mine metsa elama

Einoh
2 aastat tagasi

Ärge palun elage, kuduge pimedas voodi all sokke! Nii on päris elu.

Einohjah
2 aastat tagasi
Reply to  Einoh

Tuleb arvestada lähikondsetega !

Mõttekaaslane
2 aastat tagasi

Aitähh, kaasa mõtlemast!

Kindlasti tasuks üle vaadata avaliku korra eeskiri kuna pühadel ei ole kehtivaid piiranguid, s.t võib lärmata piiramatult ilma et avalikku korda rikuks. Mina ka ei pea seda õigeks et häiritakse haigeid, väikelapsi, loomi ja muidu ohvreid kes ei saa nagu “karud talveunne” minna.

Kõrvatropid kõrva kes karude kombel urgu minna ei saa!