Katrina Lehis on aasta naissportlase nominent

BNS

Olümpiavõitja Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula
Olümpiavõitja Katrina Lehis on aasta naissportlase nominent. Foto: Arvo Tarmula

Olümpiakomitee (EOK) avalikustas kolmapäeval aasta sportlaste nominendid, laureaadid kuulutatakse välja õhtul kell 19 toimuval „Spordiaasta Tähed 2021” auhinnagalal.

Aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selguvad rahva, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Aasta noorsportlase valivad ajakirjanikud ja organisatsioonid. Võrdsete lõplike punktide korral pälvib tiitli spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane. Võitjate väljaselgitamisesse andsid oma panuse rahvahääletusel 66 200 unikaalset hääletajat. Samuti osalesid hääletusel 66 spordiorganisatsiooni ning 43 spordiajakirjanikku.

Hääletustulemuste põhjal on „Aasta meessportlane 2021” nominendid Kregor Zirk, Rasmus Mägi ja Rein Taaramäe; aasta naissportlase kategoorias Anett Kontaveit, Epp Mäe ja Katrina Lehis; aasta võistkonna kategoorias Eesti epeenaiskond – Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich; rallipaar Ott Tänak – Martin Järveoja ning paarisaeruline neljapaat – Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja, Jüri-Mikk Udam. Aasta treeneri nominendid on Dmitry Tursunov, Kaido Kaaberma ja Nikolai Novosjolov.

Samuti kuulutatakse „Spordiaasta Tähed 2021” galal välja aasta noorsportlane 2021, aasta veteransportlane 2021, spordihing 2021, selguvad Eesti aasta sportlik omavalitsus ning maakondade parimad spordiklubid. Lisaks antakse galal üle ka kultuurkapitali kehakultuuri- ja spordi sihtkapitali tänavused aastapreemiad ning aasta parasportlaste auhinnad.

Otseülekanne algab Postimees.ee vahendusel kell 19 ning Kanal2-s kell 20.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments