Galerii: Taebla koolis oli täna lemmikloomapäev

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18
Taebla kooli lemmikloomapäev. Foto: erakogu

Täna toimus Taebla koolis esimest korda lemmikloomapäev, vahendatakse kooli Facebooki-lehel.

Iga õpilane sai lasta oma vanemal kodust kaasa tuua lemmiklooma, et teda koolikaaslastele tutvustada.

„Täna oli meil kohal 5 koera, 2 kassi, 2 jänest ja 1 tigu. Kõik loomad käitusid väga kenasti ja olid antud olukorras väga tublid,” kirjutatakse postituses. „Suur aitäh kõigile vanematele, kes võtsid meie üritusest osa. Järgmine aasta loodame näha juba rohkem lemmikloomi.”

Fotod: Taebla kooli FB

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments