0

Galerii: Taebla koolis oli täna lemmikloomapäev

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taebla kooli lemmikloomapäev. Foto: erakogu

Täna toimus Taebla koolis esimest korda lemmikloomapäev, vahendatakse kooli Facebooki-lehel.

Iga õpilane sai lasta oma vanemal kodust kaasa tuua lemmiklooma, et teda koolikaaslastele tutvustada.

„Täna oli meil kohal 5 koera, 2 kassi, 2 jänest ja 1 tigu. Kõik loomad käitusid väga kenasti ja olid antud olukorras väga tublid,” kirjutatakse postituses. „Suur aitäh kõigile vanematele, kes võtsid meie üritusest osa. Järgmine aasta loodame näha juba rohkem lemmikloomi.”

Fotod: Taebla kooli FB

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz