Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. juunil

Lääne Elu

info@le.ee

 

Haapsalu promenaadi luik kaotas pliimürgituse tõttu elu

Kalapüügivahendites on siiani lubatud kasutada ülimürgist pliid, mis veelindude organismi sattudes määrab linnud piinarikkasse surma.

Haapsalu promenaadilt toimetati Tartusse maaülikooli kliinikusse kühmnokkluik, kel tuvastati pliimürgitus – ta oli alal neelanud mitu pliid sisaldavat õngeraskust. Linnu elu ei õnnestunud päästa.

Tasuta bussisõidu eel valitseb suur segadus

1. juulist peaks maakonnasisene bussisõit olema tasuta. Kolm nädalat enne seda on bussifirmas veel segadus. “Me ei tea veel mitte midagi,” nentis M.K. Reis-X Läänemaa piirkonna juht Hardo Tamme.

Metsküla kooli ähvardab sulgemisoht

Lääneranna vald on ette valmistanud koolivõrgu korrastamise kava, mille järgi satub ainsana sulgemisohtu 6-klassiline Metsküla kool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kurb
5 aastat tagasi

Äkki need kala- ja jahimehed ei tea, et plii on mürgine? Kas tõesti muid alternatiive ei saa kasutada, meie keskkonda mürgitatakse ikka igal võimalikul viisil….