Kodukant Läänemaad hakkab juhtima Kaja Karlson

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kodukant Läänemaa uus juht Kaja Karlson (vasakul) ja endine juht Ene Sarapuu. Arvo Tarmula foto

MTÜ Kodukant Läänemaa juhatus valis eile kahe kandidaadi seast uueks tegevjuhiks Kaja Karlsoni.

„Karlsoni eeliseks oli varasem organisatsiooni juhtimise kogemus mittetulundussektoris,” ütles Kodukant Läänemaa juhatuse esimees Merle Mäesalu.

Viimased poolteist aastat on Karlson töötanud MTÜ-s Kodukant Läänemaa Leader-projektijuhina. Enne seda oli ta MTÜ Lääne-Eesti Turism juhataja.

„Otsustasin kandideerida Kodukant Läänemaa tegevjuhiks, kuna see tundus loogilise jätkuma minu senisele tööle,” ütles Karlson.

1984 sündinud Karlson on pärit Järvamaalt. Ta on lõpetanud Noarootsi gümnaasiumi, elab Haapsalus ja peab ennast oma sõnul läänlaseks. Karlson lõpetab tänavu Tallinna ülikoolis haldus- ja ärikorralduse bakalaureuseõppe. Kui Lääne Elu Karlsoniga rääkis, oli ta parasjagu teel oma lõputöö kaitsmisele. „Lõputöö käsitleb finantsanalüüsi,” ütles Karlson.

Karlsoni palk uues ametis on 1500 eurot kuus.

Kodukant Läänemaale otsiti tegevjuhti, sest kümme aastat tegevjuhina töötanud Ene Sarapuu lahkus mai alguses ametist ja temast sai Vormsi vallavanem.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments