0

Galerii: aidake leida lasteaialaste joonistuste autoreid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Pääsupesa lasteaias oli endise 1. lastepäevakodu (praegune Postimaja) laste tööde näitus. Foto: Maarika Aru

Haapsalu Pääsupesa lasteaias oli endise 1. lastepäevakodu (praegune Postimaja) laste tööde näitus.

“Kui 21 aastat tagasi lasteaed kinni pandi, siis tulid osad asjad sellest lasteaiast kaasa koos töötajatega, kes siin tööd said,” selgitas Pääsupesa lasetaia juhataja Maarika Aru. “Koristades pildikasti tuli välja mapp näitusel osalenud töödega aastatest 1989 – 1993. Oli huvitav vaadata aastatetaguseid töid. Osad tööd saame autoriteni toimetada, osade autoreid soovime aga leida.”

Fotod: Maarika Aru

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz