Holmil saavad teed asfaltkatte

Haapsalu linnavalitsuse maa- ja planeerimisosakonna arenguspetsialist Ülla Paras (keskel) näitab, kust algab remonditav tee. Malle-Liisa Raigla
Haapsalu linnavalitsuse maa- ja planeerimisosakonna arenguspetsialist Ülla Paras (keskel) näitab kolleegidele, kust algab remonditav tee. Malle-Liisa Raigla

Linnavalitsusel on plaanis asfalteerida ja valgustada praegu veel kruusakattega olevad teed Holmi poolsaarel.

Asfaltkatte saavad Westmeri tänav, Holmi-Kallas ning nende kahe tee vahele jääv Kaluri tänava lõik. Kokku asfalteeritakse ja pannakse tänavavalgustus 859meetrisele teele.

„Projekti tulemusel on tagatud normidele vastav ja turvaline ligipääs tööstusettevõtetele ja sadamatele,“ ütles Haapsalu linnavalitsuse maa- ja planeerimisosakonna arenguspetsialisti Ülla Paras.

Parase sõnul saavad eelkõige kasu holmil asuvad ettevõtted, mida on seal kokku seitse.

Praeguseks on tehtud ehitusprojekt, tee-ehitus koos tänavavalgustuse paigaldamisega teostatakse ühishankena. Tööde tegemiseks on planeeritud neli kuud 2019. aastal. Hetkel ootab linnavalitsus vastust EASilt, kes lõpliku otsuse annab juuni kuus.

Haapsalu osaleb EASi piirkondade konkurentsivõime tugevdamise toetusel Haapsalu holmide tööstus- ja sadamate ala avaliku infrastruktuuri arendamiseks. Projekti eelave on veidi üle 412 000 euro, millest linn peab ise maksma 15 protsenti ehk veidi alla 62 000 euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Kalda tänav on ka korralik kuumaastik ning Lihula mnt.

Kikerikii
5 aastat tagasi

Ja Ungru tee- ka seal algab varsti remont!!!

Juku
5 aastat tagasi

Aga hea, et Kuuse tänava algus kõnnitee saab. Parem hilja kui … Kool paneb ju peagi Kuuse t uksed kinni.

kohalik
5 aastat tagasi
Reply to  Juku

Juku, ei arva ma, et Kuuse t kool oma uksed niipea kinni paneb? Sahinad käivad, et jokutamise tulemusena on ehitushinnad kallinenud ja linnaisad nüüd kalkuleerivad, kust raha juurde saab. Elame, näeme…

haapsaluliikleja
5 aastat tagasi

15 aastat.. aga noh, parem hilja kui mitte kunagi!