Lauri Tanner sai mitu auhinnalist kohta

Lauri Tanner finišeerimas Taebla jüriööjooksul. Foto: Urmas Lauri
Lauri Tanner finišeerimas Taebla jüriööjooksul. Foto: Urmas Lauri

Kahe nädalavahetuse jooksul toimus mitu jooksu- ja käimisvõistlust. Hea etteaste tegi Lauri Tanner. 5. mail Kullamaal toimunud 2,6 km jooksul saavutas ta täiskasvanute arvestuses II koha. Võitjaks tuli Madis Annus. III oli Marten Jõevee.

Tanner sõitis kohe peale võistlust Tallinna, kus Sakus toimus 11 km maastikujooks koos rajale asetatud takistustega ehk ekstreemjooks. Siin saavutas ta M40 klassis teise koha ajaga 56.50. Täiskasvanutest jäi ta üheksandaks. Kahju, sest võistluste 5 paremat osalevad sügisel ekstreemjooksu Euroopa meistrivõistlustel Taanis.

12. mail Paliveres toimunud ühe miili jooksus sai Tanner M40 klassis I koha, saades sama aja võistluste võitja Igor Skatškoga – 5.08. Edasi järgnesid Argo Jõesoo ja Lauri Luik.

Teiste läänlaste saavutustest samal perioodil on kõige silmapaistvam kahtlemata Ruslan Sergatsjovi võit Eesti karikavõistlustel käimises juunioride klassi 10 km käimises ajaga 47.20, milega parandas maanteel käidud isiklikku rekordit täpselt 30 sekundit.

Igor Skatško võitis Kullamaa 16 jooksu uue rajarekordiga 55.52. Temale järgnesid Riho Kirsipuu ja Ruslan Sergatsjov. Veteranidest oli 16 km jooksus võidukas Agu Lehemaa, kes kaotas ainult kahele meesteklassi paremale.
5. mail osales Sander Kabur Viimsi staadionil toimunud poolmaratoni jooksul, olles ajaga 1:36.21 30.

12. mail toimunud 23 km maanteejooksul Otepääl ehk Tartu maratonil, kus lõpetajaid oli 1117 olid läänlaste parimad Tarvi Viik ja Mare Padu. Viik lõpetas 229. kohal ajaga 1:59.37. Padu sai ajaks 2:06.37 ja oli naistest 32.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pets
5 aastat tagasi

Kaks võistlust päevas! :0..Sa ka ära ei väsi 😀

Riks
5 aastat tagasi

Tubli, Lauri! Ikka jõudu.